Ellen DeGeneres werd begin dit jaar zestig, maar blijft zowel mentaal als fysiek heel jeugdig. Eerlijk is eerlijk, ze is in geen jaren een spat veranderd. Geen wonder dat ze vaak eind veertig wordt geschat.

Haar jongere vrouw Portia di Rossi (45) houdt haar jong zo zegt ze zelf, maar de presentatrice doet er ook wat aan om zo jeugdig te blijven.

More content below the advertising

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪“When two people really care about each other, they will always find a way to make it work, no matter how hard it is.”‬

Een bericht gedeeld door Ellen & Portia (@ellenportiadegeneres) op

Less is more

Zo gebruikt ze nooit veel make-up (wat foundation, mascara en oogschaduw), vertelt haar make-up stylistPati Dubroff. Ellen is van zichzelf gezegend met een glanzend gezicht, maar ze smeert wel veel crème van Del Mar zodat haar huid gehydrateerd blijft.

Vegan

Ook let Ellen erg op wat ze eet. De presentatrice is dol op dieren en daarom is ze in 2009 gestopt met het eten van dierlijke producten. Ze eet alles vegan. "Er was een tijd dat ik dol was op steak en hamburgers, maar dat deed mijn lichaam geen goed. Ik wilde weer energie hebben en toen ben ik overgestapt naar veganistisch eten."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some call it a bandana. Some call it a bib. #EDbyPetSmart

Een bericht gedeeld door Ellen (@theellenshow) op

Suiker is verboden

Het wordt bijna saai, maar Ellen eet voor de rest ook geen suiker. "Ik eet geen snoep, taart of koek. Suiker is slecht voor je", zo vertelde ze in een interview met Shape.

Bewegen

Om verder in shape te blijven beweegt ze heel veel. Zoals in haar shows te zien is danst ze heel veel. Maar daarnaast houdt ze ook van power yoga en fietsen. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Portia de Rossi (@portiaderossi) op

Bron: Shape Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in