Ellen DeGeneres werd begin dit jaar zestig, maar blijft zowel mentaal als fysiek heel jeugdig. Eerlijk is eerlijk, ze is in geen jaren een spat veranderd. Geen wonder dat ze vaak eind veertig wordt geschat.

Haar jongere vrouw Portia di Rossi (45) houdt haar jong zo zegt ze zelf, maar de presentatrice doet er ook wat aan om zo jeugdig te blijven.

Article continues after the ad

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪“When two people really care about each other, they will always find a way to make it work, no matter how hard it is.”‬

Een bericht gedeeld door Ellen & Portia (@ellenportiadegeneres) op

Less is more

Zo gebruikt ze nooit veel make-up (wat foundation, mascara en oogschaduw), vertelt haar make-up stylistPati Dubroff. Ellen is van zichzelf gezegend met een glanzend gezicht, maar ze smeert wel veel crème van Del Mar zodat haar huid gehydrateerd blijft.

Vegan

Ook let Ellen erg op wat ze eet. De presentatrice is dol op dieren en daarom is ze in 2009 gestopt met het eten van dierlijke producten. Ze eet alles vegan. "Er was een tijd dat ik dol was op steak en hamburgers, maar dat deed mijn lichaam geen goed. Ik wilde weer energie hebben en toen ben ik overgestapt naar veganistisch eten."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some call it a bandana. Some call it a bib. #EDbyPetSmart

Een bericht gedeeld door Ellen (@theellenshow) op

Suiker is verboden

Het wordt bijna saai, maar Ellen eet voor de rest ook geen suiker. "Ik eet geen snoep, taart of koek. Suiker is slecht voor je", zo vertelde ze in een interview met Shape.

Bewegen

Om verder in shape te blijven beweegt ze heel veel. Zoals in haar shows te zien is danst ze heel veel. Maar daarnaast houdt ze ook van power yoga en fietsen. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Portia de Rossi (@portiaderossi) op

Bron: Shape Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in