Afgelopen weekend heeft Donatella Versace voor haar show een jurk uit de collectie van 1999 in een nieuw jasje gestoken. We hebben het over de beroemde decolleté tot aan de navel jurk die gedragen werd door Jennifer Lopez. Actrice Amber Valetta had de eer om de nieuwe versie van deze beruchte jurk te dragen op de catwalk (dat deed ze in 1999 ook al overigens).

We zijn dus inmiddels 19 jaar verder en nog steeds draag Amber de jurk met verve.

Article continues after the ad

 

Trainen

De actrice heeft ook een lijf waar menig vrouw jaloers op is. Wat zou ze eraan doen om zo in shape te blijven? Ze traint zeker drie keer in de week negentig minuten met een personal trainer. 

Fanatiek sporter

Daarnaast kan ze ook geen dag zonder fietsen. En dan kiest ze ook nog eens de moeilijkste routes met veel heuvels. Als ze niet op de fiets zit, vind je haar met een yogamat onder de arm. Want yoga is voor de ontspanning.

Sla, sla en nog eens sla

En qua eten, ja heel gezond natuurlijk. Suiker en alcohol eet ze niet. En van vlees is ze ook geen liefhebber. Wat ze wel eet? Veel groene sappen, ongebrande noten, veel groenten, gegrilde vis en heel veel salades met quinoa.

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in