De weegschaal tikte al heel wat jaren veel meer aan dan Mariah Carey eigenlijk zou willen. Maar ja, ze houdt zo van lekker eten. En als je kinderen dan ook nog eens een eigen 'candy room' hebben (waar jij ook graag van snoept) is het hek van de dam.

Op een gegeven moment was Mariah het zat, ze heeft nu ook een jongere vriend aan d'r arm, (de 35-jarige danser Bryan Tanaka) en ging de knop om.

More content below the advertising

Maatje minder

Inmiddels is Mariah zo'n 12 kilo afgevallen. Ze sloeg aan het sporten, maar hield er ook een nogal bijzonder dieet op na: ze mag onbeperkte hoeveelheden eten van alle etenswaren die paars zijn. Uh ja, het klink een beetje gek. Maar voor de zangeres werkt het (zie de foto hieronder). 

 

"Pose like Mommy!" ?⛵?

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Paars, paars en nog eens paars

Wat houdt dat in? Mariah eet met name veel bieten, paarse wortels, rode kool, rode ui, paarse aardappels en paars gekleurde bloemkool (ja, dat bestaat echt). Qua fruit kom je uit bij blauwe bessen (antioxidanten) en pruimen (vitamine C en vezels).

Allemaal producten die bomvol antioxidanten zitten. En o ja, soms maakt ze weleens een uitstapje naar roze, want ze is dol op zalm.

Work-out

Oké, dat was haar dieet. Maar daarnaast is ze ook vaak in de sportschool te vinden (soms zelfs op een paar killer heels, want ja ze is Mariah Carey). Maar even zonder dollen, ook de Amerikaanse zangeres hangt aan de gewichten. 

 

Climb every mountain ??? @gunnarfitness

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

 

 

Running amok. @gunnarfitness

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Personal trainer

Zo traint ze vier keer per anderhalf uur met een personal trainer. Ze beginnen in het zwembad, omdat trainen in water zorgt voor sterkere en niet grote spieren. Daarnaast doet Mariah Carey vier keer per week aan pilates. Een druk programma dus, maar dat alles heeft zijn vruchten afgeworpen. 

Voor:

Na:

Bron: Shape/Oprah Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in