Denk je erover, om met de hedendaagse Hollandse Hitte, kort te gaan? Of heb je al een bob maar ben je toe aan verandering? De asymmetrische bob is back in hair business. En maakt jouw haar in één klap zomerklaar!

Chop chop, get that bob!

Kort, korter, kortst; dat is deze zomer het devies als het om de bobijn gaat. 

Article continues after the ad

Dus: die asymmetrische bob, zo krijg je 'm! Vraag je kapper om het haar aan de zijkanten wat vlakker te knippen en de bovenste laag naar één kant te brengen en in te knippen voor het asymmetrische effect. Laat je lokken droog föhnen met een borstel voor meer definitie en style het vervolgens lekker warrig met een flexibel haarproduct naar keuze (en je handen!). En spritz wat haarspray over je coupe ter fixatie, et voilà!

Kort maar krachtig én lekker luchtig

De Zuid-Afrikaanse schone, Charlize Theron inmiddels 43, maar vindt het totaal niet erg om ouder te worden: "Waarom zou ik bang moeten zijn voor een natuurlijk proces? Het hoort bij het leven, daar kun je niet omheen", aldus Theron - doet het haarkunstje voor. Afkijken mag! 

Bron: Grazia | Beeld: ANP, Instagram: Charlize Theron

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in