Het 52-jarige model is altijd een grote voorstander geweest van een eenvoudige schoonheidsroutine zoals veel water drinken, regelmatig sporten en je huid goed beschermen tegen de zon. Toen ze gevraagd werd naar haar favoriete mascara, gaf ze een verrassend betaalbare tip.

Dat is niet alles wat ze doet - de beroemde moeder van Kaia Gerber onthulde tegen W magazine de producten die ervoor zorgen dat haar eruitziet alsof het nog steeds de jaren negentig zijn.

"Ik houd nooit goede schoonheidsgeheimen voor mezelf - ik vind het leuk om te delen wat voor mij werkt met andere vrouwen!" vertelde ze de Amerikaanse glossy.

Niet verrassend, ze gebruikt veel crèmes met SPF voor elke dag, wonend aan het strand van Malibu is dat een must. Niet alleen voor haar huid, maar ook voor haar haar.

Verrassend

Wat echter verrassend is, is dat het iconische model drogisterij-mascara gebruikt - Maybelline Lash Stiletto, waarvan zij denkt dat het het meest onderschatte product is. Je kunt 'm gewoon online kopen voor ongeveer € 11,00. Bedankt voor de tip, Cindy!

Bron: E! online

Audrey Hepburn, Coco Chanel, Jackie O. en Grace Kelly; maar weinig vrouwen spreken qua stijl zó tot de verbeelding. Jacky hield zich aan deze 5 stijl-regels. Doe er je voordeel mee:

 1. Draag je wit, laat het dan ook oogverblindend wit zijn, alsof er continu een volgspot op je staat. 
 2. Wees niet bang voor felle kleuren. Bij twijfel: kies klassiek zwart-wit.
 3. Een mouwloos bloesje staat 's zomers beter dan een hemdje.
 4. Laat je nek en sleutelbeenderen zien.
 5. Draag je een jurk? Vestig de aandacht op je taille met een opvallende riem.

 

Deze week geeft Carmen Zomers tips voor een goede basismake-up in 6 stappen. Het geeft je een verzorgde en toch natuurlijke look. Perfect voor overdag. Ook fijn: het kost niet zo veel tijd.

 

 1. Breng eerst een basis van dagcrême aan.
 2. Met een sponsje verdeel je foundation goed over je gezicht (meer deppen dan vegen)
 3. Met concealer zet je de donkere gebieden van je gezicht iets aan.
 4. Matte poeder zorgt ervoor dat je huid niet zo glanst.
 5. Met een snelle mascara krijg je een open blik.
 6. Wat nude lippenstift om het af te maken.

Make-upartist Carmen Zomers geeft elke week in een video make-uptips op Margriet.nl.