Yoga Detox Weekend

Drie dagen sapvasten, yoga, meditatie, workshops en wellness in combinatie met het sfeervolle luxe hotel en de prachtige omgeving, maken dit tot een heerlijk weekend. Richt je aandacht helemaal op jezelf en geef je lichaam en geest rust. Alle aspecten van detox en yoga komen aan bod: voeding, leefstijl, rust en beweging.

More content below the advertising

Detoxen

Door detoxen , verwijder je alle gifstoffen uit je lichaam, hierdoor help je je lichaam weer om optimaal te functioneren en krijg je meer energie. Dit in combinatie met de verschillende soorten yogalessen die worden gegeven tijdens het yoga detox weekend, zal het detox proces bespoedigen en ondersteunt de afvoer van gif-en afvalstoffen uit je weefsel via de lymfatisch- en spijsverteringsstelsel. Daarbij ontspant yoga je zenuwstelsel en je geest waardoor je lichaam tot rust kan komen. Hierdoor zal het makkelijker worden inzicht te krijgen in denkpatronen die je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

Je krijgt van ons een begeleid 10 daags afbouw- en opbouw programma voor thuis: 5 dagen voor- en 5 dagen na het yoga detox weekend en yogahoudingen om eventueel thuis te doen voor- en na het yoga detox weekend

Wanneer

11, 12 en 13 maart (voor andere weekenden, kijk op de website)

Korting

Tot eind maart € 75,- korting per persoon

ZenZo

Contactinformatie

Telefoon: 06-5517 3021
Email: info@zenzoyoga.nl
Website: www.zenzoyoga.nl

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in