Ze 'ademt' mode, is stylist van de sterren en influencer: Lonneke Nooteboom. Een samenwerking met Fred de la Bretonière is daarom niet zo gek. Ze ontwierp een schoenencollectie voor het bekende merk. 

Nouveau's Claudia en Anita konden deze laarzen wel van Lonneke’s been rukken.

Stijlvol

Claudia: “Laarzen tot aan je knie, met een grappig zwart puntje, ik was echt verrukt van zoveel souplesse en stijl, dit is dan ook de tweede collectie die stylist en influencer Lonneke Nooteboom voor Fred maakte."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 uur na mijn FredXLonneke lancering zit ik nog steeds op een ontzettende roze wolk! Wat een onvergetelijke dag was het gisteren met zó veel interesse van de pers op mijn borrel en vervolgens het intieme diner met mijn dierbare vrienden en vriendinnen. Iedereen was zó lief en zó enthousiast... ik ben nog steeds erg ontroerd . Vanmorgen werd ik wakker met een ontplofte mailbox... gigantisch veel apps, dm’s.. en zelfs cadeautjes. Vervolgens publicaties online en magazines én in de krant en als klap op de vuurpijl het bericht dat er al zoooooveel maten in veel shops uitverkocht zijn! Ik heb met mijn hart en ziel aan deze collectie gewerkt maar had nooooooit verwacht dat 24 uur na de lancering DIT het resultaat al is! DANK DANK iedereen.... woorden te kort om te zeggen dat ik ontzettend blij met jullie ALLEMAAL ben. Ik ben er even stil van.... #dankbaar #FredXLonneke @freddelabretoniere

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

 

Article continues after the ad

Sterren

Lonneke is vriendin van veel celebrities, Leontine Borsato, Anouk Smulders, Leco van Zadelhoff, ze waren er allemaal om de tassen- en schoenen te bewonderen. Het is zoals gezegd de tweede collectie van Lonneke voor Fred de la Bretonière. Hij is uitgebreider dan de eerste. Lonneke: "Toen ik hoorde dat ik nu een grotere collectie mocht maken was ik meteen verkocht."

Hoge laars

Nieuw in deze collectie: de sneaker in snake print. En naast de enkellaars is er nu ook een hoge laars voor deze winter toegevoerd. Beide laarzen zijn uitgevoerd met een vrouwelijke, maar bescheiden hak waar je de hele dag op kan lopen, werken of winkelen.

Beeld: Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in