Suits & Softs, de casual chic maestra is terug!

Designer Ilja Visser is terug van weggeweest en lanceert vandaag Suits & Softs by ILJA, een collectie die zowel representatief als comfortabel is. En duurzaam: de kleding is deels gemaakt van reststoffen van verschillende andere designers.  

"Ik wilde een collectie maken die dicht bij de vrouw van nu staat," zegt Visser. "Voor vrouwen die de codes kennen, maar ze toch liever kraken en bovenal in alle comfort en met zelfvertrouwen een leven leiden waarbij ze moeiteloos alle dagelijkse rollen combineren."

Article continues after the ad

Ilja Visser boekte eerder internationaal succes met couture label ILJA en prêt-à-porter lijn 'Ready to Fish'. Die twee vormen van haar werk combineert ze in de nieuwe collectie, met prachtige pakken vol bijzondere details.

"Ik heb zelf ook lang gezocht naar een goede balans tussen werk en privé," zegt Ilja. "Zoals veel vrouwen wilde ik het allemaal goed doen - werk, gezin, liefde, vriendinnen, sport, álles. Het laatste wat je dan wilt, is 's ochtends ook nog eens je hoofd breken over je outfit. Met deze collectie wil ik vrouwen empoweren en het comfort bieden van een look die altijd passend is."

Dus: geen gedoe of ingehouden adem, maar looks van zachte, rijke stoffen met mooie fit; combineer een wollen blazer met een sweater & een rok...

... een hoodie onder een colbert op strak gesneden pantalon, of een joggingbroek met T-shirt en colbert. Corporate, maar wel met een knipoog.

Suits & Softs by ILJA , met ook twee avondjurken, is vanaf vandaag verkrijgbaar. In het kader van de duurzaamheid zal het label met pre-orders werken. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in