Als het in Italië stormloopt...

Ben je een trendvolger op het gebied van handtassen, dan wil je deze snoepjes uit het Italiaanse écht even zien. Dé obsessie van eigenlijk elke Italiaanse modeminnaar (we're looking at you Anna Dello Russo) sinds ze hun intrede deden op Milan Fashion Week.

Het gaat om de Re-Candy-tas van Furla, gemaakt van duurzame materialen, fel van kleur en ook nog eens prima betaalbaar naar modemaatstaven. O, en steevast uitverkocht sinds de lancering in september, dus dit is er niet een om lang over te twijfelen.

Feitelijk is de Re-Candy een nieuwe, duurzame editie van de bekende Candy van Furla, die net tien is geworden. Deze nieuwe versie wordt gemaakt van gerecycled plastic en is het eerste volledig duurzame product van het label. Zelfs de dust bag is gemaakt van gerecycled katoen. Om geen inkt te hoeven gebruiken, zijn de naam en het logo van de tas in reliëf op de tas gedrukt.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FURLA (@furla)

De Re-Candy is er met een handvat bovenop en als mini, en kost respectievelijk 195 of 165 euro bij Furla in de webshop

Beeld: Furla

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in