Ze is onherkenbaar tijdens de Amerikaanse feestdag, waarop kinderen één dag de baas zijn. Nee, 'Yes Day' is actrice Jennifer Garner (45) niet in de koude kleren gaan zitten...

Maar de schijn ophouden dat ze de klok rond mooi en glamourous is? Daar doet deze alleenstaande moeder van drie bloedjes - Violet (11), Seraphina (8) en Samuel (5) Affleck - niet aan. 

Article continues after the ad

Lees ook: Waarom iedereen het heeft over de make-uploze selfie van Catherine Zeta-Jones

Het kroost heeft 't voor het zeggen
Zij laat gewoon onverbloemd zien hoe het leven - en zijzelf - eruitziet tijdens een dag waarop het kroost het voor het zeggen heeft. En Yes Day mag dan geen officiële feestdag zijn in Amerika, groots gevierd wordt het wel. Een hele dag lang wordt er door de ouders op elke vraag met 'ja' geantwoord - alles binnen het redelijke uiteraard (voor je het weet ben je failliet of heeft je kind nog wekenlang groen haar).

Met z'n allen in de tent
En al dat ge-yes, dat hakt erin. De actrice deelde dan ook een slaperige make-uploze foto van zichzelf 'middenin het strijdgewoel', zittend in een tent en snakkend naar koffie. Garner (die samen met acteur en ex-man Ben Affleck drie kinderen kreeg) vierde het dit jaar voor de vijfde keer.

#Indeachtertuin
'Je hebt koffie nog nooit zó nodig als op Yes Dag', deelt ze op Instagram - gevolgd door een aantal hashtags (#wesleptinatent #inthebackyard #coffieismyyesday) waaruit blijkt dat zij en haar kinderen hebben overnacht in een tent in de tuin.

Nu maar hopen dat deze trend niet overwaait naar Nederland.

Bron: People Magazine
Bron Beeld: Vanity Fair