Ontdek je potentieel met dit stijlvolle nieuwe fitnesshorloge.

Er zijn nooit betere redenen geweest om verantwoordelijkheid te nemen voor een goede conditie. De Polar Unite kan je hierbij helpen, met een combinatie van hoogwaardige technologie en data verpakt in een simpel, stijlvol horloge voor dagelijks gebruik.

Veel beginnende sporters hebben moeite met vaststellen wat voor hen het meest effectieve pad naar een goede conditie is. Polar Unite biedt je een vliegende start door het verschaffen van gepersonaliseerde, kant-en-klare trainingen, begeleiding en een compleet aanbod van eenvoudig te begrijpen functies en inzichten. Het is een allround fitnesshorloge waarin alles – slaap, rust, calorieën, inspanning – samenkomen.

Alles begint met FitSpark™, de dagelijkse trainingsgids op je pols. In tegenstelling tot een hoop andere trainingsbegeleiders geeft FitSpark suggesties voor kant-en-klare, gepersonaliseerde oefeningen op maat, die zijn gebaseerd op je slaap, herstel, conditie en trainingshistorie. Geanimeerde instructies, timers en vibraties begeleiden je bij de kracht-, cardio- en mobiliteitsoefeningen voor een optimaal resultaat.

Bij het sporten is het belangrijk om te beschikken over eenvoudig te begrijpen data en inzichten. Polar Unite visualiseert realtime statistieken over je training en maakt gemakkelijk inzichtelijk of je te langzaam of te hard gaat. Met een analyse van hartslagzones, verbruikte calorieën en de belasting voor je cardiovasculaire systeem, laat Polar Unite zien in welke mate de sessie heeft bijgedragen aan je vooruitgang. 

Daadwerkelijke progressie boek je in de 23 uur per dag die je niet sport. Een gezonde balans is cruciaal voor het opbouwen van conditie. Polar Unite biedt inzicht in de kwaliteit van je slaap en het herstel van je autonome zenuwstelsel. In de ochtend laat het horloge je weten hoe goed je bent hersteld van je inspanningen de dag ervoor en wat je lichaam op basis daarvan aankan. Het houdt ook je calorieverbruik bij voor een effectiever dieet. 

Polar Unite's programma's, nog even op een rij: 

  • Sleep Plus Stages™ biedt een gedetailleerd, holistisch inzicht in de kwaliteit van je slaap en slaapcycli. Een makkelijk te begrijpen, dagelijkse slaapscore helpt om de nodige aanpassingen te maken en beter te slapen.
  • Nightly Recharge™ meet en geeft dagelijks feedback over hoe je autonome zenuwstelsel tijdens de nacht is hersteld van fysieke en mentale inspanning, stress en andere omgevingsfactoren de dag ervoor.
  • Serene™ helpt je lichaam en geest te ontspannen met ademhalingsoefeningen die stress verminderen en helpen om beter te slapen.
  • Fitness test test je huidige fitnessniveau snel zonder te zweten en vertelt je wat je moet doen om dat niveau te behouden of te verbeteren.
  • Continue hartslagmeting biedt diepgaand inzicht in hoe je lichaam reageert op dagelijkse inspanning en slaap en kan helpen om te begrijpen wat gedurende de dag de meest effectieve momenten zijn om te sporten.
  • Activity Guide stelt een gepersonaliseerd, dagelijks activiteitendoel, motiveert je om in beweging te blijven en biedt tips over hoe dit te bereiken.
  • Smart Calories biedt gepersonaliseerd inzicht in je calorieverbruik voor een effectiever dieet.

Doe mee & win!

Nouveau mag een Polar Unite ter waarde van € 149,90 weggeven. Vul het formulier in en vergeet niet aan te geven of je een zwart, wit, roze of blauw polsbandje wilt, wie weet loop jij jezelf dan straks wel stijlvol fitter! Deze actie is gesloten!