Een alleskunner met VB-goedkeuring.

Een wondercrème voor al je haarwensen waar Victoria Beckham dól op is? Dat mag wat kosten zeker! Nou, nee. Want Vics nieuwste obsessie blijkt nog geen twaalf euro te kosten.

En oké, wil je de Almost Everything Cream van Hershesons naar Nederland willen verschepen, dan ben je in totaal tegen de dertig euro kwijt. Maar voor dat geld heb je dan ook écht een alleskunner die je uit wilt proberen. Juist in het voorjaar en in de zomer, als je lokken wel wat extra's kunnen gebruiken.

Klein tubetje

Article continues after the ad

De crème is het eerste product van Daniel en Luke Hersheson, die al heel wat bekende kapsels in handen hebben gehad, denk Sienna Miller, maar dus ook VB. Die op Instagram al meermalen de loftrompet afstak over het crèmepje. Een alleskunner, dus gebruik 'm in de warme maanden tegen pluis en droge puntjes, in nat haar voor meer definitie van je krullen, als glansbooster, als texturizer, als conditioner, als masker... Wat een klein tubetje voor verschil kan maken.

Wij volgen Victoria graag in haar adviezen, helemaal tegen zo'n zacht prijsje. Laat die zomer maar komen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in