Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twee nieuwe Aqua Allegoria geuren van Guerlain

Nettare di Sole en Flora Salvaggia, at your service! Aan het begin van de lente mag Guerlain graag nieuwkomers in de frisse Aqua Allegoria collectie introduceren, waarbij het label netjes citrus, fruitig, bloemig, poederig, spice of kruidig afwisselt. De lijn bestaat sinds 1999 en is een ode aan ...

Twee nieuwe Aqua Allegoria geuren van Guerlain

Nettare di Sole en Flora Salvaggia, at your service!

Aan het begin van de lente mag Guerlain graag nieuwkomers in de frisse Aqua Allegoria collectie introduceren, waarbij het label netjes citrus, fruitig, bloemig, poederig, spice of kruidig afwisselt. De lijn bestaat sinds 1999 en is een ode aan de natuur 'geïnspireerd op echte tuinen en die in je dromen'. Calm down, dear.

Nettare di Sole

De nieuwkomers van lente 2021 zijn eaux de toilettes Nettare di Sole en Flora Salvaggia. Nettare di Sole is gemaakt door parfumeurs Delphine Jelk en Thierry Wasser en ruikt naar honing, met bloemen als jasmijn en roos. De hartnoot is verrassend zilt, alsof je naar zee loopt en de basisnoot is warm met amber en hout.

Flora Salvaggia

Flora Salvaggia, ook van Delphine Jelk en Thierry Wasser, is er eentje voor warme zomerdagen: watermeloen, gemaaid gras en viooltjes gaan over in iets poederigs met geurnoten van jasmijn en oranjebloesem. Beide geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 78.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in