Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lippenolie, is dat wat?

Het alternatief voor gloss mét kleur. Nieuw in het beauty-assortiment: Lip Oil van onder andere Dior, L'Oréal en Clarins. Klinkt plakkerig, is in de praktijk een licht alternatief (het voelt eerder waterig dan vettig) voor de matte vloeibare lipsticks die vorig jaar erg populair waren. De lippeno...

Lippenolie, is dat wat?

Het alternatief voor gloss mét kleur.

Nieuw in het beauty-assortiment: Lip Oil van onder andere Dior, L'Oréal en Clarins. Klinkt plakkerig, is in de praktijk een licht alternatief (het voelt eerder waterig dan vettig) voor de matte vloeibare lipsticks die vorig jaar erg populair waren.

De lippenoliën – deze zijn van NYX - zijn subtieler dan een lipstain of lipgloss, maar hebben wel een verzorgende werking: na een weekje zijn droge lippen verleden tijd. 

Het betreft hier geen heel verzadigende kleuren, dus perfect voor een beetje kleur in de lente en zomer. Voor een opvallende mond is lipstick een betere optie. Verzorgen doet lippenolie dan weer wel heel goed en de muntolie van Clarins laat je lippen ook nog eens wat voller lijken. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in