Haar eigen beautylijn komt op 1 januari uit!

Afgaand op hardnekkige geruchten was Jennifer Lopez (51) vanaf het moment dat ze zich het kon veroorloven een grootverbruiker van Crème de la Mer. Waar een normaal mens zuinig aandeed met deze beroemde zalf, smeerde Lopez zich er dagelijks van top tot teen mee in.

Zelf ontkent ze dit inmiddels - dat zouden wij óók doen als we opeens een eigen lijn te pitchen hadden - feit blijft dat ze zelfs op spontane kiekjes geweldig uitziet. Het geheim van die puntgave teint zit in JLO Beauty, haar eerste huidverzorgingslijn die vanaf 1 januari 2021 te koop is in de vorm van acht producten.

"Wil je weten hoe ik deze huid heb gekregen, hoe ik er zo uitzie?" vraagt ze. "Volgens mijn moeder is olijfolie het wondermiddel voor alles." Dat is dan ook de basis van de lijn, het JLo Beauty Olive Complex, een mix van squalaan, gefermenteerde olijfolie, extra vierge olijfolie en olijfbladextract.

Article continues after the ad

Aangezien niemand die zich in olijfolie doopt er zo uitziet als Jennifer moet er meer aan de hand zijn. Lopez komt op de proppen met vijf S'en, die van Slapen, Sunscreen, Serum, Supplements en Sana, zeg maar een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit zijn beelden uit de campagne #beautyhasnoexpirationdate, wat natuurlijk naadloos aansluit bij het Nouveau-mantra #stylehasnoage

Haar looks vragen dus wel om wat meer inspanning dan crèmes en een veelbelovend That Limitless Glow Active Serum Masker, waar Jennifer over grapt dat ze er '10.000 dollar voor zou moeten vragen, omdat het zo goed is'. Verder het gebruikelijke aan moisturizers met zonbescherming én – wel weer vrij uniek – supplementen.

"Daar heb ik voor moeten knokken," zegt Jennifer (hier met haar tweeling Max en Emme, inmiddels 12) over de Inner Love pillen met antioxidanten en collageenbouwers als mangaan en koper. "Maar skincare werkt niet als je niet ook de binnenkant boost." Next stop: geen make-up, maar een bodylijn.

JLO Beauty is vanaf 1 januari 2021 verkrijgbaar op JLO Beauty en vanaf 14 januari 2021 via Amazon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in