“Als ik geen modeontwerper was, dan zou ik graag patissier zijn geweest. Ze hebben veel kwaliteiten met elkaar gemeen: precisie, toewijding en originaliteit” – Jason Wu

Prêt-à-portea is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze er een exclusieve collectie koekjes en cakejes, geïnspireerd op de nieuwste catwalkontwerpen.

Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik. Elk recept wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalkontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.

Houd je van mode of bakken, of van allebei, dan zal je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hind-march handtasjes van blauwebessencake.

Bewaren