Win een streelzachte, duurzame overtrekset van Yumeko!

Yumeko
© Yumeko

'Zomaar ineens voorjaarskriebels in je buik. Vandaag start je langzaam op. De koffie pruttelt, de melk schuimt. Geurende croissantjes in de oven. Het twijfelachtige vooruitzicht van kruimels in bed. De dag ligt nog voor je open, maar hij kan eigenlijk al niet meer stuk: het ochtendgloren op zijn allerbest.'

Mooie verhalen

Yumeko
© .

Yumeko vertelt met haar producten graag verhalen. Zo ook nu tijdens de lente. In de kersverse, volledig duurzaam geproduceerde items die het merk dit voorjaar lanceert, hebben ze het 'ochtendgloren' proberen te vangen in elk product. Van romige kleuren tot rijke materialen en verfrissende accenten. En, zoals je van het merk gewend bent, niet alleen zacht voor ieder mens, maar ook voor de wereld.

Om van te snoepen

Yumeko
© .

De lente/zomer '23 collectie zit vol items in zijdezoete kleuren als 'Latte', 'Honey', 'Blueberry' en'Caramel'. Warme, rijke tinten om van te snoepen, die je slaapkamer meteen voorzien vaneen smaakvol toefje voorjaar. Je vindt dit nieuwe kleurenpalet terug in verschillende producten, bijvoorbeeld in de biologische katoensatijnen dekbedovertrekken, die al sinds jaar en dag Yumeko's bestsellers zijn: onweerstaanbaar zacht en geven een heerlijk luxe gevoel.

Nonchalant linnen

 

Yumeko
© .

De linnen dekbedovertreksets zorgen juist voor een nonchalante, natuurlijke look. Ook deze collectie kreeg er twee nieuwe, warme kleuren bij: 'Hazel' en 'Rosewood'. Tot slot werd de handdoeken-en haarhanddoekenlijn van biologische katoen voorzien van een aantal nieuwe, lentefrisse kleuren, waaronder 'Honey', 'Purple', 'Sea Green' en 'Lilac', zodat je alles mooi op elkaar kunt stylen.

Nieuw: home wear!

Yumeko
© .

Naast nieuwe kleuren introduceert het merk binnenkort ook twee nieuwe producten: de Yumeko blousejurk in 'Sea Green', 'Pure White', en 'Blush Rose' en de linnen badjas in 'BlushRose' en 'Misty Green'. Gemaakt van het allerzachtste linnen met wafelstructuur, in drie pasteltinten. Comfortabel, luchtig en toch gekleed: perfecte items voor een relaxed dagje thuis of in de tuin.

Over Yumeko

Yumeko
© .

Alle producten zijn, zoals je van dit label verwacht, ethisch en duurzaam geproduceerd. Je vindt de nieuwe collectie hier.

Doe mee & win!

Yumeko
© .

Nouveau mag twee keer een katoen satijnen dekbedovertrekset uit de nieuwe collectie van Yumeko weggeven. Behoor je tot de winnaars, dan mag je zelf de maat en kleur kiezen. Vul snel het formulier in en maak kans op zo'n heerlijk zachte en duurzame dekbedhoes!