Win een private screening van Living met Bill Nighy!

Wil je zien: Bill Nighy in de rol van zijn leven.

Bill Nighy

Beleef deze prachtige film met je biosbuddy op een unieke locatie.

Het is voor Bill Nighy zijn best rol tot nu toe: die van Mr. Williams in Living. En je kunt kaartjes winnen voor een speciale privéscreening met alles erop en eraan: geweldig vooruitzicht voor het einde van het jaar! 

Londen, 1953

Bill Nighy schittert als Britse gentleman Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen.

Bill Nighy

Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

'Living’ is een Brits drama van regisseur Oliver Hermanus en gebaseerd op ‘Ikiru’, de legendarische film van Akira Kurosawa. De film is vanaf 29 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bill Nighy

Doe mee & win!

Nouveau mag 15 x 2 kaartjes weggeven voor deze aangrijpende, inspirerende film. De winnaars kunnen hem zien tijdens een speciale screening op 10 januari 2023 op een toplocatie (Soho House!) in Amsterdam met alles erop en eraan, qua hapje en drankje. Doe je mee? Vul snel het formulier in!