Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Met één druk op de knop schone lucht in huis.

Hoewel ventileren belangrijk is voor een gezond binnenklimaat, zul je in het najaar en de winter minder snel een raam openzetten. Een kiertje is al heel wat. Vandaar het nut van een luchtreiniger, zeker nu bijna iedereen meer thuis is en ook vaker thuis werkt.

Lekker wonen gaat in de eerste plaats om je thuis voelen. Maar naast een fijn interieur, is het creëren van een gezonde leefomgeving binnenshuis minstens zo belangrijk.

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Uit onderzoek* van Blueair blijkt dat meer dan de helft (54%) van de Nederlanders zegt bewuster bezig te zijn met de kwaliteit van lucht binnenshuis door corona. Ook geven de ondervraagden aan de effecten van schone lucht te merken, waaronder meer rust (62%), meer energie (61%), een vrolijker humeur (52%) en beter slapen (47%). 

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Toch is de kwaliteit van de lucht in huis een stuk vervuilder dan wordt gedacht. Zo blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden niet op de hoogte is dat koken (59%), de verf op de muren (58%) of het hebben van een huisdier (52%) een negatief effect hebben op de luchtkwaliteit.

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Ook weet 48 procent van de ondervraagden niet dat het branden van kaarsen de lucht vervuilt. Het effect van een luchtreiniger wordt door veel Nederlanders nogal onderschat. Zo is het merendeel van de ondervraagde er niet van op de hoogte dat een luchtreiniger stof verwijdert (61%).  

Sneller en schoner

Voor wie op zoek is naar een luchtreiniger: de betaalbare, stille en compacte Blueair is niet voor niets een publieksfavoriet.

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

De nieuwe varianten hebben aan de buitenkant een upgrade gekregen en zijn nóg gebruiksvriendelijker geworden.

Slimme sensoren

Met slechts één druk op de knop heb je schone lucht in huis. Blueair’s HEPASilent™ technologie verwijdert namelijk 99,97% van alle schadelijke stoffen** en de kleinste deeltjes met een minimale grootte van 0,1 micron. Met de 2-staps filtratie zorgt de Blue voor nog snellere en schonere lucht in huis in slechts twaalf minuten. 

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

De luchtreiniger werkt met sensoren. Zo zorgt het apparaat dat de zuiveringssnelheid vanzelf omhoog gaat als blijkt dat de lucht vervuild is. Het product reinigt 360 graden dus kan overal in huis geplaatst worden. De afmetingen en het minimale geluid maken de Blue geschikt voor elke kamer tot 17m² (Blue 3210) of 36m² (Blue 3410).

Scandinavisch design

De Blue is verkrijgbaar in twee formaten en is standaard voorzien van de Arctic trail (donkergrijs) pre-filter.

Win een fantastische Blueair luchtreiniger!

Er zijn vier verschillende kleuren die geïnspireerd zijn op de Zweedse natuur los verkrijgbaar; Winter reed (lichtgrijs), Archipelago sand (roze), Aurora light (groen) and Night waves (blauw). De filters zijn makkelijk schoon te houden door deze te stofzuigen of te wassen wanneer nodig. Door de verwisselbare pre-filters kies je de perfecte match met jouw persoonlijke stijl in home decor.

De nieuwe Blue luchtreiniger is vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 169 en alle BlueAir luchtreinigers vind je hier.

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag een Blue 3210 ter waarde van € 169 weggeven! Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks lekker binnen in de schone lucht! Deze winactie is gesloten!*Onderzoek van Multiscope in november 2020 onder 1.034 Nederlanders

** Blueair luchtreinigers zijn niet getest op het Coronavirus, en Blueair claimt niet het SARS-CoV-2 virus te verwijderen of doden.