Win deze luxe en romantische Valentijns Afternoon Tea voor twee!

Anantara Krasnapolsky

Vier de liefde in het hart van Amsterdam!

Romantiek op een schitterende locatie? Verras je lief voor Valentijn met een stijlvol arrangement van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, dat verschillende mogelijkheden biedt.

My Sweet Tea Rendez-Vous

Anantara Krasnapolsky
© Anantara Krasnapolsky

Verwen je dierbare met een romantische Afternoon Tea in Grand Café Krasnapolsky. Laat je verrassen met heerlijke verse lekkernijen en een groot aantal sandwiches geserveerd met een uitgebreide selectie van thee. Geniet van huisgemaakte zoetigheden zoals frambozen macarons, aardbeienpistache bonbons en warme scones, en hartige lekkernijen zoals een tartelette met een crème van tonijn. Deze heerlijke high tea wordt geserveerd met een glas Moët & Chandon Rosé Impérial erbij.

Van 11 tot en met 14 februari te reserveren tussen 12:00 en 14:00, kijk voor details en reserveringen op My Sweet Tea Rendez-Vous

Grand Romantic Dinner

Anantara Krasnapolsky
© Anantara Krasnapolsky

De gehele maand februari serveert Grand Café Krasnapolsky een verleidelijk 4-gangen menu van chef-kok Marco Van Rutten, in het teken van Valentijn. Begin de avond met amuses om te delen en een glas Moët & Chandon Rosé Impérial en geniet van een diner bij kaarslicht terwijl je uitkijkt over de Dam voor € 65,00 per persoon. Grande finale: een bloeiende chocolade en frambozen rozenharttaart!

Te boeken tussen: 1-28 February 2023. Check voor het hele arrangement Grand Romantic Dinner

Love in The Cake Room

Anantara Krasnapolsky
© Anantara Krasnapolsky

The Cake Room is een speciale ruimte vol met zoete lekkernijen in Grand Café Krasnapolsky, die ook wel de schatkamer wordt genoemd. Alle items zijn handgemaakt in de eigen patisserie. Verwen jezelf bij de koffie of thee of neem een favoriet mee voor thuis: The Cake Room levert ook take-away.  

Amsterdam's Love Story

 Anantara Krasnapolsky
© Anantara Krasnapolsky

Vier Valentijn met een hotelovernachting in een van de luxe kamers of suites. Er staat een Valentijnstraktatie op je te wachten, je kunt in Grand Café Krasnapolsky genieten van een exclusief viergangendiner en het romantische feest is compleet met een een ontspannende massage voor koppels in de Anantara Spa.

Verblijfsperiode tussen: 1-28 februari 2023, check voor het hele arrangement Amsterdam's Love Story

Doe mee en win My Sweet Tea Rendez-Vous!

Anantara Krasnapolsky
© Anantara Krasnapolsky

Nouveau mag 2 x de My Sweet Tea Rendez-Vous voor twee personen ter waarde van € 118 weggeven! Vul het formulier in, wie weet vier jij dan Valentijn wel met deze verrukkelijke afternoon tea in het prachtige Anantara Krasnapolsky!