Win de Refining Serum Layering Routine van IK Skin Perfection!

Refining Serum Layering Routine van IK Skin Perfection!

Hoewel er helemaal niks mis is met een ouder wordende huid, kun je het proces op het oog iets vertragen.

Hoe? Met het IK Skin Perfection Refining Serum Layering Routine. Deze laagjeverzorging is perfect voor de rijpe, oudere huid of een huid die de eerste tekenen van huidveroudering en verslapping laat zien.

4-stappen plan

Je begint met de PREBIOTIC SPRAY+ en breng daarna in laagjes de serums aan op je huid. Begin met de GLYCOL ACID+, daarna de RETINOL+ en als laatste de C GLOW+ voor een prachtige glow. Zo vervaag je de rimpeltjes en fijne lijntjes en zorg je voor een prachtige gezonde en stralende huid!

PREBIOTIC SPRAY+

Inhoud: 75ml - €25,89

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiolin AGA en Biolin P. De spray bevat voeding voor goede, beschermende bacterien en draagt bij aan een gebalanceerd en versterkt huidmicrobioom. Deze spray is onmisbaar in jouw Skincare Routine en geschikt voor elk huidtype!

RETINOL+

Inhoud: 10ml - €19,95

RETINOL+ is een mild, plantaardig, vitamine A serum dat zorgt voor een jeugdige, egale, gladde én ultrazachte huid! Retinol Backuchiol Night Oil is een nieuwe generatie plantaardige retinol-olie die de hele nacht doorwerkt, tekenen van huidveroudering vermindert en celvernieuwing stimuleert.

GLYCOL ACID+ 15% AHA

Inhoud: 10ml - €19,95

GLYCOL ACID+ 15% AHA heeft een zeer intensieve huidverbeterende dieptewerking en verbetert de algehele huidconditie. Dit serum helpt bij aanpak van verschillende huidproblemen, draagt bij aan verminderen van rimpeltjes en pigmentvlekken, vervagen van (acne) littekens en verstevigen van de huid.

C GLOW+

Inhoud: 10ml - €17,94

C GLOW+ is een ultiem vitaliserende vitamine boost voor je huid. Dit serum maakt de huid glad, egaal en glowy! En vermindert daarnaast nog de tekenen van huidveroudering.

De hele set Refining Serum Layering Routine kost € 88,73 en is verkrijgbaar bij IK Skin Perfection

Doe mee & win!

IK Skin Perfection
© IK Skin Perfection

Nouveau mag 3 sets van de Refining Serum Layering Routine weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan met deze producten aan de slag voor een mooie, glowy huid!