Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!

Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!

Duurzaam, ambachtelijk, goed voor jou, goed voor de natuur.

Zeg je Aphyta, dan zeg je puur natuurlijk en plantaardig. Het is een samenvoeging van 'phyto', het Latijnse woord voor plant en 'ava' wat aangeeft dat de producten leven, ademen.

Puur en mild

Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!
Ava is ook de geboortenaam van Eva Nouhet, oprichter van Aphyta natural skin care. Het label staat voor 100% natuurlijke, hoogwaardige huidverzorgingsproducten met zoveel mogelijk biologische extracten en oliën van planten, noten en zaden. 'Allemaal even puur en mild, allemaal bewezen effectief en zo dicht mogelijk bij huis geproduceerd,' zegt Eva. 'Want een gezonde, mooie huid begint bij pure, natuurlijke huidverzorging.'

Duurzame missie

Over haar duurzame missie zegt ze: 'Dat wat je op je huid smeert, komt ook ín je huid en daarmee in het milieu terecht! Door te kiezen voor pure, natuurlijke huidverzorgingsproducten geef je niet alleen je huid het allerbeste, ook het milieu wordt er een stuk vrolijker van. Want waarom zou je voor chemische, synthetische producten kiezen als de natuur zoveel te bieden heeft waar je huid van opknapt?'

In het assortiment twee nieuwkomers

Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!

Gezichtsreiniger & make-up remover met biologische macadamia notenolie en shea boter (€ 24,50) die het gezicht reinigt en make-up verwijdert zonder uit te drogen. Macadamia olie vertraagt huidveroudering en hydrateert de huid en Shea butter ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!
Hydraterende tonic

met biologische aloë vera en rozenwater (€ 24,50) die het gezicht reinigt en de huid neutraliseert zonder uit te drogen. Aloë vera hydrateert de huid, rozenwater kalmeert de huid.

Het hele assortiment is te koop op Aphyta

Ingrediënten die je huid écht mooier maken

  • Aphyta staat voor het beste uit de natuur, plantaardig en zoveel mogelijk biologische plantaardige ingrediënten waaronder sheaboter, avocado-olie, macadamia notenolie. De Moisturizers verzorgen, voeden en hydrateren de huid, zodat de huid langer zacht, soepel, elastisch en jong blijft.
  • Altijd vrij van microplastics, parabenen, siliconen en synthetische stoffen.
  • Geen synthetische parfums, parabenen, PEG's, synthetische conserveringsmiddelen, microplastics en dierlijke ingrediënten.
  • Niet getest op dieren
  • Aphyta is in het bezit van zo'n beetje elk duurzaam keurmerk dat bestaat.

Doe mee & win!

Win de nieuwe puur natuur cleanser en toner van Aphyta!
Nouveau mag 5 x een set ter waarde van € 49 weggeven met de Aphyta Cleanser en Toner. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks kennis maken met deze fijne nieuwe producten!