Win de heerlijke Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin!

GM Collin Essential Infusion Dry Oil
© G.M. Collin

Intense en verzachtende aanvulling van lipiden voor de droogste huid.

De zomer komt eraan en bijna iedereen heeft er dan last van: een uitdrogende huid. Daarom is het belangrijker dan ooit om de huid goed te hydrateren. De Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin is verrijkt met fytolipiden en zorgt voor een intense en verzachtende aanvulling van lipiden voor de droogste huid.

Helemaal puur natuur

De natuurlijke look wordt steeds meer een trend. Daardoor is een goede skincare routine essentiëler dan ooit

GM Collin Essential Infusion Dry Oil
© .

De Essential Infusion Dry Oil, van het Canadese skincare merk G.M. Collin, is gemakkelijk toe te voegen aan de dagelijkse skincare routine en zorgt voor een aanzienlijk soepelere en gladdere huid. En het wordt nog beter: 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Dit niet alleen, het product is namelijk ook parabeenvrij, mineral oil-vrij, glutenvrij, milieuvriendelijk en niet getest op dieren.

Hoe gebruik ik het?

GM Collin Essential Infusion Dry Oil
© .

Easy! Na jouw reinigingsstappen en mist, heb je ongeveer 2 ml (of 2 pompjes) nodig voor het gezicht, de hals en de decolleté. Dit masseer je heerlijk in tot dat de olie volledig is geabsorbeerd. Dit doe je ’s ochtends en/of ’s avonds, afhankelijk van de huidconditie.

Sun is out? Skin is out!

In de zomer wil je waarschijnlijk niet heel veel make-up dragen en ook een beetje van de zon kunnen genieten.

GM Collin Essential Infusion Dry Oil
© .

voedt intensief en vult de vochtbarrière van de huid aan. Daarbij beschermt de olie de vochtbarrière van de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid soepeler en zichtbaar gladder wordt. Zodat jij heerlijk van de zomer kunt genieten zonder te veel poespas op je gezicht.

Essential Infusion Dry Oil is onder andere verkrijgbaar bij G.M. Collin

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 flesjes Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin ter waarde van € 71,50 per stuk weggeven. Vul het formulier in, wie weet hou jij je huid dan wel de hele zomer zacht en goed gevoed!