Win de Golf Eau De Toilette, Boosting Hair & Body Wash of Boosting Shaving Gel van Tuttotondo!

WInactie Tuttotondo

Deze eau de toilette bevat een sprankelende geur die doet denken aan het aangename aroma dat in de lucht hangt als je tussen de swings door over het groene golfveld loopt. Bergamot, klimop en nootmuskaat worden omhuld door noten van iris en witte ceder die zich vervolgens overgeven aan de warmte van citrus, patchoeli en kasjmierhout.

De geur van golf

Golf wordt beoefend in de open lucht en bevordert het welzijn van lichaam en geest – de golflijn van Tuttotondo is dan ook volledig geïnspireerd op deze setting en heeft een basis van oligo-elementen (zink, koper, magnesium, mangaan en ijzer), die de celvernieuwing versnellen en zo de huid herstellen en verstevigen.

 

Boosting Shaving Gel

Deze zachte, frisse scheergel schuimt in contact met de vochtige huid lichtjes op en kalmeert, hydrateert, verfrist én beschermt zo de huid van het gezicht. Werkzame ingrediënten De formule van de Golf Boosting Shaving Gel is vrij van parabenen en isothiazolinone, en is verrijkt met oligo-elementen en aloë vera om de huid te kalmeren, hydrateren, verfrissen en beschermen. Deze oligo-elementen ((zink, koper, magnesium, mangaan en ijzer) zorgen er ook voor dat de celvernieuwing zich versnelt, en door dit proces wordt de huid hersteld en verstevigd.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 lezers blij maken met een van de producten van Tuttotondo. Vul het formulier in en maak kans op een van producten.

Boosting Hair & Body Wash

Deze verfijnde gel voor haar en lichaam verandert bij contact met water in een rijke schuimlaag, en is verrijkt met oligo-elementen die de huid zuiveren, stabiliseren, herstellen én verstevigen.

Hoe werkt het?

De zachte formule van de Golf Boosting Hair & Body Wash is vrij van parabenen en isothiazolinone. Daarnaast heeft de golflijn van Tuttotondo een basis van oligo-elementen (zink, koper, magnesium, mangaan en ijzer), die de celvernieuwing versnellen en zo de huid herstellen en verstevigen. Hiermee is deze lijn helemaal afgestemd op de openluchtsport die het welzijn van lichaam en geest bevorderen.