Win de Epigen Defense Mist van QMS!

Activeert je vitamine D-productie, dit wil je!

QMS

De QMS Epigen Defense Mist is een beschermende en hydraterende tonic die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en de aanmaak van vitamine D-receptoren activeert. De Mist verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit, waardoor de regeneratie van de epidermis wordt versneld – een ware verzorgingsboost dus.

Wat doet het?

Naast verstevigen, beschermen en het versnellen van de regeneratie zorgt deze formule dus ook voor het activeren van de vitamine D-productie – geen overbodige luxe tijdens grauwe winterdagen. De Epigen Defense Mist heeft daarnaast ook een kalmerende en hydraterende werking. De Mist maakt de huid egaal en kan zelfs over de make-up worden gesprayd om deze te fixeren.

Het beste resultaat

Voor het beste resultaat spray je de mist op het gezicht vanaf een afstand van ongeveer 30cm. Zorg ervoor dat de ogen hierbij gesloten zijn. De spray kan naar behoefte worden gebruikt, en kan dus zowel ’s morgens of ’s avonds als door de dag heen worden aangebracht.

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 exemplaren van de QMS Epigen Defense Mist ter waarde van €79 weggeven. Vul het formulier in om kans te maken op één van deze twee skinboosters!