Win de De-Stress Muscle Gel van Aromatherapy Associates!

Als een razende van je spierpijn af.

Aromatherapy Associates!

Na een intensieve sportsessie ben je met behulp van de Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Gel zo van je spierpijn af. Deze gel is namelijk gemaakt voor het verlichten van pijnlijke spieren en om verkoeling te bieden.

Essentiele oliën

De De-Stress Muscle Gel van Aromatherapy Associates is een échte bestseller van het merk om pijnlijke spieren te behandelen met de krachten van essentiële oliën van rozemarijn, zwarte peper, lavendel en gember. Zo geef je je spieren en gewrichten de benodigde extra verzorging na een lange werkdag of een intense sportsessie. De De-Stress Body Gel zorgt voor onmiddellijke verkoeling om daarna de spieren te verwarmen. Door deze werking voelt het lichaam direct een stuk meer ontspannen aan.

Hoe werkt het?

De gel gebruik je niet alleen na een intensieve inspanning – ook van tevoren kun je spieren en gewrichten insmeren met deze gel. Tijdens een vliegreis kan de gel worden ingezet om de bloedsomloop in de benen en enkels te bevorderen. Een bonuswerking van de De-Stress Muscle Gel is dat je deze ook op de achterkant van de nek kan aanbrengen om stresshoofdpijn te verlichten. Deze gel is dan ook perfect voor on-the-go.

Doe mee & win!

Nouveau mag een exemplaar van de Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Gel ter waarde van €45 weggeven. Vul het formulier in om kans te maken op deze traktatie voor de spieren.