Win de Bestseller Travel Kit van MALIN+GOETZ!

Malin

Als je op reis gaat is je toilettas met deze Bestseller Travel Kit van MALIN+GOETZ zo gevuld. En niet met de minste producten, deze zes items zijn namelijk de bestsellers van beautymerk MALIN+GOETZ. De kit bevat dan ook haar-, lichaams- én gezichtsproducten – allen verpakt reisklare tubes.

Wat zit er in de kit?

De bestsellers in de Travel Kit zijn de Grapefruit Face Cleanser, de Vitamine E Face Moisturizer, de Bergamot Hand + Body Wash, de Vitamin B5 Body Moisturizer, de Peppermint Shampoo en de Cilantro Conditioner. Dus ook als je geen tripje op de planning hebt staan is deze kit een fijne manier om kennis te maken met de populairste producten van MALIN+GOETZ.

Het merk MALIN+GOETZ creëert moderne en stijlvolle interpretaties van traditionele formules: natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologieën worden gecombineerd om eenvoudige huidverzorgingsproducten te bieden die zowel zacht als effectief voor de huid zijn.

Doe mee & win!

Nouveau mag een Bestseller Travel Kit van MALIN+GOETZ ter waarde van €35 weggeven. Vul het formulier in om kans te maken op deze handige travel kit!