Doe mee en win een Grootmeesters Masterclass!

Door Ella Vermeulen
Jonnie en Therese de Boer

Dit is bovendien een superleuk kerstcadeau 🎄 !

 

Stel, je bent ergens best goed in. Maar je zou best nog wat beter willen worden. Dat kan met een online masterclass van Grootmeesters. Leer bijvoorbeeld beter zingen van Trijntje Oosterhuis, word beter op de bühne met een masterclass van Youp van 't Hek, word een betere filmmaker én -kenner met Martin Koolhoven, of ontdek de fijne kneepjes op en rondom het veld van oud-international Rafaël van der Vaart.

 

Kijkje achter de schermen

Noem een onderwerp, en er is een Grootmeester voor! In een serie korte, behapbare afleveringen geeft een van de Grootmeesters je een kijkje achter de schermen.

Grootmeesters Masterclass
© Grootmeesters Masterclass

Een complete masterclass met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ is al van jou voor € 29,95. En met de nieuwe Grootmeesters giftcard geef je iemand een masterclass naar keuze cadeau. Geen gek cadeau voor de kerstdagen, als je het ook iemand anders gunt om nóg beter te worden.

 

Geef insider kennis cadeau

Voor de feestdagen tippen we de Grootmeesters Masterclass van culinaire sterren Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.

Jonnie de Boer
© Grootmeesters Masterclass

Of je nu van je partner een betere thuischef wil maken, of je moeder volgend jaar haar eerste Michelin-ster gunt, je krijgt (of geeft) met de giftcard van Grootmeesters Masterclasses een compleet online college met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ cadeau voor slechts € 29,95. Dat is weer eens wat anders dan een kookboek, weer een schort, of een nieuwe deegroller.

Zoals Jonnie (3 Michelinsterren) zegt: "Als jij een betere kok wilt worden, dan moet je investeren in jezelf. Dat wil niet zeggen dat je dan gelijk Japanse messen moet kopen van 500 euro. Daar word je geen betere kok van. Het is ook maar koken hè, je hoeft geen raket naar de maan te sturen."

 

 

Doe mee & win een giftcard!

Nouveau mag 5 Grootmeesters Masterclass giftcards ter waarde van € 29,95 weggeven! Vul het formulier in en wordt ook nóg beter dankzij de grootmeester van je keuze.