Win een Glow Cadeau voor de feestdagen!

cadeausets van Paula's Choice Skincare

We mogen prachtige cadeausets van Paula's Choice Skincare weggeven!

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een fijne cadeauset met huidverzorgingsproducten die echt wat doen zal zeker in de smaak vallen.  

cadeausets van Paula's Choice Skincare

Paula’s Choice Skincare biedt verschillende feestelijke cadeausets aan. Er is voor ieder wat wils dankzij een zorgvuldig samengesteld aanbod met in elke box een paar populaire producten die elkaar in elke routine perfect aanvullen én de beroemde Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Inbegrepen: een Christmascracker of feestelijk cadeautasje en een ornament

December Shop

Op de website van Paula’s Choice vind je een feestelijke 🎄 December Shop 🎁 waar makkelijk cadeaulijstjes kunnen worden afgevinkt met limited edition sets voor elk budget en elk huidtype.

Good to Glow Box

cadeausets van Paula's Choice Skincare

Stralend de feestdagen in met een passend duo dat poriën ontstopt en minimaliseert, puistjes en pigmentvlekjes aanpakt en de huidtextuur egaliseert (€ 68)

Instant Glow Box

cadeausets van Paula's Choice Skincare

Geef een revolutionaire peeling cadeau met de Instant Glow Box, bestaande uit maar liefst twee award winnende producten: een krachtige, vloeibare exfoliant én een peeling, voor een stralende huid van binnenuit (€ 64).

Glow to Go Duo Ornament

cadeausets van Paula's Choice Skincare

Het Glow to Go Duo bestaat uit een leave-on-exfoliant en een geavanceerde anti-aging formule die de huidstructuur herstelt en verbetert. Extra leuk: de verpakking in de vorm van een ornament kun je als verrassing in de kerstboom hangen (€ 22) 

Doe mee & win!

Nouveau mag van Paula’s Choice 3 Instant Glow Boxes ter waarde van € 64 weggeven. Als je wint, kun je de box mooi onder de boom leggen voor iemand (of jezelf, natuurlijk). Vul het formulier in, de winnaars krijgen de box ruim voor de feestdagen opgestuurd!