Welkom bij het Mediapanel van DPG Media!

Altijd al willen meedenken over verhalen? Nouveau maakt deel uit van DPG Media en deze uitgeverij heeft een geweldig Mediapanel. Als lid van het panel kun je meedenken en meepraten met DPG titels als Nouveau. We nemen de uitkomsten altijd serieus en hopen er nóg beter door te kunnen worden, zowel in print als online.

Jouw mening telt! 

Door lid te worden van het Mediapanel, kunt je een bijdrage leveren aan de verschillende producten en diensten van de dagbladen en huis-aan-huis bladen van DPG Media. Met jouw mening, kunnen we de redacties van onze titels input leveren voor de verbetering van de inhoud van hun krant of website. Ook kunnen we met je inzichten advies geven over de samenstelling van het huidige en toekomstige aanbod van producten van DPG Media.

Afwisselende onderzoeken

Wij doen onderzoek over verschillende onderdelen van onze media. Het kan bijvoorbeeld gaan over redactionele zaken, over hoe je de krant of andere nieuwsmedia gebruikt, of over advertentiecampagnes.

Daarnaast doen we regelmatig onderzoek over bepaalde (actuele) thema’s, zoals auto’s, cultuur en (zorg)verzekeringen. We proberen zoveel mogelijk afwisseling aan te brengen in de onderwerpen waarvoor we je benaderen.

Hoe werkt het?

Wil je lid worden van het DPG Mediapanel? Je ontvangt maximaal maandelijks een uitnodiging om aan een onderzoek mee te doen. Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het onderzoek en je antwoorden worden anoniem verwerkt. Het staat je bij elke uitnodiging vrij om deel te nemen aan het onderzoek. Als lid van het DPG Mediapanel ben je tot niets verplicht en kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven.

JA, IK WIL LID WORDEN.