• Royalty

Windsors pakken uit voor eerste staatsbezoek Charles III

Door Ella Vermeulen
Windsors

De Wales'jes droegen hun steentje bij, qua pomp and circumstance. 

De eerste dag van een staatsbezoek verloopt altijd op min of meer dezelfde manier en dat was vandaag in Londen niet anders.

Windsors

Charles III kon er aan de slag met zijn eerste inkomende staatsbezoek: Cyril Ramaphosa, de president van de republiek Zuid-Afrika, werd met alle egards ontvangen…

Koets

… koetsrit ...

Bericht wordt geladen...

...en pomp and circumstance incluis.

Windsors

ZM leek goed in zijn vel te zitten…

Windsors

…en was lekker bemoeizuchtig als altijd.

Windsors

Voor de ontvangst was de kern van het Koninklijk Huis opgetrommeld, de jassen van koningin Camilla en Catherine, de prinses van Wales, clashten qua kleur heerlijk met elkaar #leermomentje.

Camilla

Maar het moet gezegd worden: Camilla was beeldig in blauw. 

William en Kate

William en Kate staan voortaan ook op dit soort foto's; deze is genomen in het Corinthia Hotel waar ze de prez begroetten.

Kate en William

Kate droeg een coatdress van Emilia Walker, een hoed van Sean Barrett...

Kate

... en een broche met de veren van de Prins van Wales.

Kate

Voor het staatdiner in Buckingham Palace droeg Kate de Queen Mary’s Lover’s Knot Tiara prinses Diana's pareloorbellen bij een schitterende capejurk: de Elspeth van Jenny Packham.

Windsors

Koningin Camilla bleef trouw aan blauw, ditmaal van Bruce Oldfield...

Camilla

...compleet met de Belgian Sapphire Tiara en het collier van de George VI Sapphire Parure. Je kunt maar ruim in de saffieren zitten. Het is voor het eerst dat ze deze tiara draagt: als Queen Consort kan ze tegenwoordig zonder terughoudendheid kiezen.

Windsors

Sophie, de gravin van Wessex, zag er in vergelijking bescheiden uit, maar toch ook zeer chic in een jurk van Suzannah, de Aquamarine Necklace Tiara en een ketting en oorbellen uit de collectie van de Queen die ze al eerder mocht lenen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in