WA vs. Máxima: wie is de fanatiekste WK-juicher?

Willem Alexander Máxima voetbal

Hoe wordt het WK gekeken, daar in Huis ten Bosch?

Vanavond niet, dat verklapte Willem-Alexander al (dan is namelijk het verjaardagsfeest van prinses Amalia) over het potentiële mijnenveld Nederland-Argentinië.

Hoewel, mijnenveld... koningin Máxima heeft zelfs al via officiële kanalen laten weten dat ze voor Oranje is in de kwartfinale van vanavond. Dus ja: het koningspaar zit er heus klaar voor, hopelijk met hapjes. Maar van strijd is geen sprake.

Enerzijds natuurlijk omdat Máxima nou eenmaal al 20 jaar Nederlands is en haar Oranje-kloppende hart al ontelbaar vaak heeft tentoongesteld…

WA Maxima WK 2014

…maar ook omdat, zo vermoeden wij tenminste, HM simpelweg niet zoveel heeft met voetbal. Zoek de verschillen tussen Máx op de tribune bij een EK of WK en haar geliefde Olympische Spelen.

maxima tribune

En hier druipt natuurlijk ook de gezonde scepsis van af.

Het moge duidelijk zijn dat Willem-Alexander het hardst juicht van de twee vanavond. Al moet je prinses Amalia ook zeker niet uitsluiten.

Amalia tribune

Veel plezier allemaal!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in