Shine On Silver Girl: prinses Caroline en het Rose Ball 2023

Rose Ball 2023
© Getty Images

In Monaco waren prinses Caroline en prins Albert weer de hosts van het jaarlijkse Rose Ball in de Salle des Étoiles van Sporting Monte-Carlo. Het thema was Bollywood, verzonnen door Caroline en haar goede vriend Christian Louboutin. De opbrengst van het charity-bal gaat naar de Princess Grace Foundation.

Rose Ball 2023
© Getty Images

Caroline droeg een ombré jurk van Chanel Haute Couture uit 2012. Ook haar oudste dochter Charlotte droeg Chanel, een slip dress met veren langs de zoom.

Rose Ball 2023
© Getty Images

Tatiana Santo Domingo was net als haar schoonmoeder in het zilver, ze droeg een Jenny Packham. Prinses Alexandra koos een not-so-little Black Dress en Beatrice Borromeo leek uit een Renaissance schilderij te zijn gestapt in zwart en goud van Dior dat ook het hoofdsieraad leverde.

Albert Charlene women awards monaco
© Palais Princier

Prinses Charlene was niet aanwezig, maar dat is niet ongebruikelijk. Ze ziet vaak af van het Rose Ball om haar schoonzus daar de leading lady te laten zijn. Charlene neemt op haar beurt later in het jaar het Rode Kruis Bal voor haar rekening, een andere grote society fundraiser. Gisteren was ze nog met Albert bij de Monaco Women Forum Awards, in een grijze Akris - twee gala's achter elkaar is misschien ook wel een beetje véél.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in