Sarah Ferguson krijgt haar eigen podcast

En ze belooft volop ‘spill the tea’-momentjes.

Sarah Ferguson
© Getty Images

De royal podcast is een hit. In navolging van Willem-Alexander, Mike Tindall en hertogin Meghan schuift ook Sarah Ferguson achter een microfoon.

Met de hulp van goede vriendin en ondernemer Sarah Thomson (die een nieuwsorganisatie voor kinderen runt) belooft ze ‘de tea te spillen’ over haar wervelende leven. Tea Talks, zo gaat de wekelijkse podcast heten en volgende week komt de eerste aflevering.

De inhoud wordt overigens vast niet kinderachtig: het worden openhartige gesprekken tussen de twee Sarahs over hun beider levens. Waarvan we verwachten dat die van Fergie toch net iets meer saillant zullen zijn, gezien haar twee prinsessendochters en omstreden ex prins Andrew.

“Met een kopje thee erbij bespreken we de hete onderwerpen van de week en delen we onze gedachten op alledaagse problemen”, melden de podcasters zelf. Af en toe komt er ook een gast langs.

Hoeveel ze echt over haar royal leven zal vertellen is natuurlijk de vraag (Fergie heeft meer te vertellen, onder andere over haar boeken en de serie-potentie die daaraan vast zit), maar we verwachten op z’n minst updates over haar oma-leven en de corgi’s van koningin Elizabeth die tegenwoordig bij haar inwonen.

Tea Talks is te beluisteren via elke podcast-app.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in