Prinses Margarita opent Sieraad Art Fair

Door Elise Dubois
Prinses Margarita opent Sieraad Art Fair

Prinses Margarita de Bourbon de Parme opent de Sieraad Art Fair. Die wordt van 10 t/m 13 november 2016 gehouden in de Westergasfabriek in Amsterdam.

De prinses ontwerpt zelf ook sieraden en is bekend om haar serie 'Leaves', fijnzinnig werk in roségoud, vanaf 2070 euro. Ook dat ↓ zal op de Sieraad Art Fair te zien zijn.

© Prinses Margarita de Bourbon de Parme
© Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Margarita's werk is vooral gebaseerd op de natuur, die liefde heeft ze met haar moeder, prinses Irene, gemeen. "Ontwerpen heeft voor mij te maken met inspiratie, manieren vinden om de natuur weer te geven," zegt ze. "Nieuwe materialen vinden om mee te werken, de ervaring van stilte en eenvoud, het genieten van stoffen, het spelen met licht en simpele lijnen."

Margarita over haar werk

Mooi én bijzonder

© SIERAAD International Jewellery Art Fair

© SIERAAD International Jewellery Art Fair

De 15de editie van de SIERAAD International Jewellery Art Fair heeft een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst te zien én te koop zijn. Op de Fair zal ook een bijzondere selectie Afrikaanse sieraden getoond worden uit onder andere het Tropenmuseum in Amsterdam. Voor meer informatie en kaartjes, klik hier