Prins Ernst August tortelt opzichtig met zijn nieuwe vlam

Claudia Stilianopoulos prins Ernst August hannover 2023
© BSR Agency

Dat prins Ernst August van Hannover een nieuwe liefde heeft gevonden is geen geheim meer. Het werd eind december 2021 serieus met Spaanse kunstenares Claudia Stilianopoulos en sindsdien wordt hij regelmatig gespot met zijn minnares.

Claudia Stilianopoulos prins Ernst August van Hannover 2023
© BSR Agency

Zo ook op Ibiza, waar hij zijn genegenheid voor Stilianopoulos niet onder stoelen of banken stak. Officieel is de prins nog altijd getrouwd met prinses Caroline van Hannover, geboren prinses van Monaco. Samen hebben ze een dochter, prinses Alexandra.

prins Ernst August van Hannover caroline monaco 2009
© Getty Images

De relatie liep in 2009 stuk op zijn onbehouwen gedrag en ontrouw, dit is een van de laatste foto's die van Caroline en Ernst August samen genomen is. 

prins Ernst August van Hannover caroline monaco alexandra
© Getty Images

Het contact met Alexandra (hier in 2008 met haar ouders) verwaterde. Ze heeft zich van haar vader gedistantieerd, zich bekeerd tot het katholicisme van haar moeders kant van de familie en heeft geen noemenswaardige relatie met de prins.

prins Ernst August van Hannover caroline monaco alexandra

Je kunt je afvragen waarom Caroline en Ernst August, hier in 2002 met prinses Alexandra, niet gewoon scheiden zodat ze vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. De reden is vermoedelijk geld: Caroline is dankzij het trustfonds van de Grimaldi's zeer vermogend en Ernst August zit al jaren in de schulden.

Claudia Stilianopoulos prins Ernst August van Hannover 2022
© Getty Images

Bij een scheiding zou ze hem alimentatie moeten betalen en dat is net even een stap te ver voor een vrouw die door de prins veelvuldig is vernederd en bedrogen. Claudia mag hem hebben, maar Caroline gaat zijn nieuwe liefde duidelijk niet financieren.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in