Niet te missen: Máxima heeft een nieuwe gevederde vriend

Subtiel is not her middle name.

Máxima veren

Ja, ze was in Utrecht voor een heel goed doel. Maar daarover later meer, want eerst MOETEN we gewoon even inzoomen op HM’s nieuwe huisdier.

Nou heeft koningin Máxima wel vaker opvallende kettingen om. Zelfs van de gevederde soort. Maar zo groot als dit…

Máxima veren

Het leidt een béétje af, maar het is zeker een manier om het modejaar te openen.

Eerst was er de begrafenis van oud-koning Constantine in Athene, toen de besloten nieuwjaarsontvangen en daarna het WEF in Davos. Gevolg: we hebben koningin Máxima dit jaar nog niet écht in actie gezien onder landgenoten. Tot vanochtend.

Máxima veren Utrecht

Op de valreep, want vrijdagmiddag meldt HM zich met man en dochter op Bonaire voor een bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk. Dan zien we haar dus twee weken veel, maar niet op het vasteland.

Vanochtend ging Máxima er dichter bij huis op uit voor een werkbezoek als erevoorzitter van MIND Us. In Utrecht ging ze kijken bij drie initiatieven die zich inzetten voor de mentale gezondheid van jongeren. Daarna kreeg ze een rondleiding in een buurtcentrum.

Ze sprak met jongeren, wethouders en vrijwilligers, toch eigenlijk de Oranje-core business.

Máxima veren

Heerlijk om even mee te pakken voor het grote Caribische spektakel aftrapt. En als dit enige indicatie is van wat we qua accessoires mogen verwachten, worden het twee héél interessante weken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in