'Meghan gaat naar het Met Gala'

'Meghan gaat naar het Met Gala'

Deze week zijn de Sussexes weer in Groot-Brittannië en bewandelen ze, misschien wel voor het laatst, samen een rode loper als #RoyalSussex. Maar Meghan zou haar volgende rode lopermoment al gepland hebben staan.

De duchess schijnt acte de présence te gaan geven op het modieuze Met Gala in New York, op de eerste maandag in mei.

Meghan in British Vogue, waar ze in september optrad als gasthoofdredacteur

'Meghan gaat naar het Met Gala'

Volgens zowel het Amerikaanse Page Six als de Britse krant The Sun heeft Meghan ge-RSVP'd op een uitnodiging van Anna Wintour om aanwezig te zijn bij de ultieme modeavond in het Metropolitan Museum. Wat natuurlijk óók doet vermoeden dat de twee dames praten over een Amerikaanse Vogue-cover met La Markle erop (nadat haar Britse Vogue zo goed verkocht werd een zekerheidje, zou je zeggen).

Toute Hollywood en modeland verschijnt op de beroemde trappen van het Met voor het gala

'Meghan gaat naar het Met Gala'

Hoewel de Sussexes zelf nog in alle toonaarden zwijgen over Meghans tripje naar het Gala, spreken bronnen van haar eerste officiële uitje na Megxit/Sussexit. Vanaf 1 april zijn Harry en Meghan officieel royal-af.

Overigens hoeven we Harry niet aan haar arm te verwachten die avond: ze gaat met de Britse Vogue-hoofdredacteur Edward Enninful, met wie ze het september issue van de Britse Vogue maakte.

'Meghan gaat naar het Met Gala'

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in