Máxima: strak in het powerpak in Marokko

Dag 3 in Marokko is klassiek Máxima.

Máxima Marokko
© Brunopress

De afgelopen dagen zagen we haar in drukke, vrolijke prints voor veldbezoeken. Maar op dag 3 van haar VN-bezoek aan Marokko gaat koningin Máxima op zakelijk zoals zij dat het beste kan: in een (donker)rood powerpak.

Tot in de puntjes gestijld mogen we toch wel zeggen. Met rode schoenen, haar perfect matchende Moneypenny-tas van Sophie Habsburg, donkerrode nagellak en zelfs een robijnen ring.

Máxima Marokko
© Brunopress

Nou laat HM voor dit soort bezoeken vaak haar juwelenpracht thuis, maar is ze vandaag aardig behangen, met ketting, oorbellen en broche van diamanten. Met haar ring lijkt ze trouwens een knipoog te geven naar dochter Amalia. Het is de ring die ze in 2003 van Willem-Alexander kreeg nadat ze voor de eerste keer was bevallen.

Máxima robijnen ring
© Brunopress

Helemaal des Majesteits is de look afgemaakt met een simpele multomap, want het gaat in Marokko om werken, werken en nog eens werken. Maar wie zegt dat je dat niet in stijl kunt doen?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in