Máxima's sissende showlook

Máxima's sissende showlook

Majesteit lijkt wel rechtstreeks van de catwalk te zijn gelopen.

Avondjes uit zitten er ook voor de Oranjes niet echt in momenteel. Dus pakte koningin Máxima stevig uit toen ze woensdagavond naar Utrecht mocht voor de start van het MuziekopleidersAkkoord, een programma onder de vlag van haar eigen Méér Muziek in de Klas.

HM toog naar Tivoli Vredenburg waar ze uit de auto stapte alsof ze kersvers van een rode loper of catwalk was afgestapt. Van top tot teen in rood, met een sleeke paardenstaart en wapperend alsof voorzien van haar eigen windmachine.

Kijk toch eens...

Máxima's sissende showlook

Alleen het mondkapje gaf weg dat we inderdaad nog in pandemietijden zitten, maar gaf het plaatje ook wel weer een zekere je ne sais quoi. It's fashion baby, zelfs in deze gekke tijden.

Máxima's sissende showlook

De rode look, die trouwens prima aansluit bij de herfsttinten die Máxima de afgelopen weken graag uitkiest, bestond uit oude bekenden en nieuwe favorieten. De jurk (van Massimo Dutti) was nieuw, de jas (Oscar de la Renta) en laarzen (Gianvito Rossi) kenden we al van onder andere Davos en een bezoek aan Pakistan.

En dan die sissers van oorbellen nog. Very editorial allemaal.

Máxima's sissende showlook

Als Majesteit zo blijft uitpakken wacht ons een groots modenajaar. Wij zijn er klaar voor.

Máxima's sissende showlook

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in