Máxima's Caribische oorbellen zijn nu te pre-orderen

Zo’n eilandenreis vraagt om speelse accessoires.

Máxima Fahoma

De tiara’s en kroonjuwelen mochten thuis blijven: op de Cariben kiezen koningin Máxima en prinses Amalia voor het ene na het andere speelse, kleurrijke accessoire. Amalia vaak geleend uit haar moeders aanzienlijke collectie.

Want Máxima is dol op een opvallend sieraad, van broche en ketting tot oorbel. En dit paar van het Argentijnse Fahoma is ook weer geen uitzondering.

Máxima Fahoma

Deze glazen jongens zijn ook nog eens clip-on, dus ook geschikt voor gaatjesloze oren. En ze zijn verrassend betaalbaar. Je scoort je eigen paar al vanaf 69 euro, en voor 99 euro heb je maatje Máxima.

Fahoma oranje

Ze verwachten duidelijk Nederlandse aanloop op de webshop van het label, waar net een nieuwe versie van de oorbellen in de pre-order is gegaan. Een oranje paar. Hadden ze die eerder te koop gehad (bijvoorbeeld toen de Oranjes met de kerst in Argentinië waren) dan had Majesteit ze vast ook mee naar huis genomen.

Leuk als je nog een kleurrijke aanvulling op je lentegarderobe zoekt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in