• Royalty

Máxima heeft eerste verjaarscadeau binnen!

Máxima heeft eerste verjaarscadeau binnen!

Nóg meer muziek in de klas #petproject

Ter ere van haar vijftigste verjaardag krijgt koningin Máxima als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas nog meer muziekonderwijs cadeau van de stichting. Vanaf maandag kan iedereen zich net als Máxima inzetten voor Méér Muziek in de Klas en daarmee bovendien kans maken om als een symbolisch kaarsje op haar verjaardagstaart te worden gezet.

Op de socials van het Koninklijk Huis werd vrijdag de aankondiging gedeeld van vijf kidsreporters, ambassadeur Buddy Vedder en presentatrice en zangeres Fenna Ramos. Zij kwamen op Paleis Huis ten Bosch de koningin vertellen dat ze ter ere van haar verjaardag heel Nederland oproepen om zich extra in te zetten voor muziekonderwijs.

Bericht wordt geladen...

“De komende vijftig dagen gaan wij op pad om heel Nederland – en dus ook het Caribisch gebied – in vuur en vlam te zetten voor muziekonderwijs”, zegt Buddy in het filmpje tegen de koningin. “We komen terug met een volle taart en dat is dan het bewijs dat heel Nederland is aangestoken door ons enthousiasme en dat het belang van muziekonderwijs alle basisschoolleerlingen heeft omarmd.”

Máxima noemt de actie “het meest ongelofelijke cadeau” en zegt heel dankbaar te zijn. De koningin mocht vervolgens het allereerste kaarsje op de taart planten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in