Máxima en WA beginnen hun openbare werkjaar samen

Máxima en haar papierwinkel zijn weer aan de slag hoor.

Maxima WA Nieuwjaarsontvangst

We hebben ze twee jaar moeten missen door de pandemie, maar het mag eindelijk weer: de nieuwjaarsontvangsten op het Koninklijk Paleis.

Daar arriveerden Willem-Alexander en Máxima zojuist, zodat ze op het paleis nog even de tijd hebben om zich klaar te maken voor hun bezoekers.

Wat zou er toch allemaal in die papieren van HM staan? Bereidt ze zich zo goed voor op wie ze voor haar neus kan krijgen, of hebben ze haar zo achter haar bureau op Huis ten Bosch vandaan gerold?

Maxima WA Nieuwjaarsontvangst

Die komen dit jaar met een paar honderd uit de politiek, het openbaar bestuur en diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Dit jaar specifiek zijn mensen uitgenodigd die werken binnen het thema ‘wonen’.

Je zal maar aan Dry January doen op zo’n moment. Hoe vaak krijg je nou de kans om te proosten op het nieuwe jaar met het koningspaar? Anyway, er zullen vast een paar flesjes 0,0 zijn gehaald.

Morgen melden de Oranjes zich weer bij het paleis, dan voor de nieuwjaarsontvangst van het corps diplomatique. Dat is een ochtendsessie waarbij we zeker weten dat HM niet met een alcoholhoudend bubbeltje proost: die middag wordt ze al verwacht in Davos voor het World Economic Forum.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in