Máxima doet de woensdagochtend op glam

Kunt u die tas misschien éven omdraaien?

Maxima Corps Diplomatique

Another day, another nieuwjaarsreceptie voor de Oranjes. Die hun werkjaar na de begrafenis van oud-koning Constantine vliegend zijn begonnen. Gisteren openden ze samen 2023 in het Koninklijk Paleis met een receptie voor genodigden.

En vandaag is het corps diplomatique aan de beurt. Voor een ochtendsessie, want Majesteit heeft vandaag nog meer te doen. Ze wordt vanaf het paleis zo naar Schiphol gereden voor een korte vlucht naar Zwitserland.

Daar is ze in Davos twee dagen lang druk voor de VN tijdens het World Economic Forum. Dat levert elk jaar weer de nodige complottheorieën op trouwens, want dat WEF is nogal in nevelen gehuld.

Maxima WA corps diplomatique

Of ze op net zo chic de bunker in Davos in gaat, durven we niet te zeggen. Maar we spotten hier in elk geval een prachtige satijnen blouse met mooie hals, een fijne roze rok en een paar schoentjes om jaloers van te worden.

We hopen op z’n minst op foto’s van HM met De Tas. Die bij het paleis helaas voor ons (en vermoedelijk met zwaar voorbedachte rade) verkeerd om naar binnen werd getild door een chivalreuze lakei.

Maxima Dior tas

Dit is natuurlijk Máxima’s beroemde Dior-tas mét haar naam er groot op. Niet heel geschikt voor koninginnen-uitjes, maar misschien krijgt-ie in Zwitserland eindelijk méér kans om te shinen.

Maxima Dior tas

De koning rijdt vanuit Amsterdam trouwens óók door, in zijn geval naar het Overijsselse Hardenberg om daar een nieuw dorpshuis/bibliotheek/buurtkamer/sporthal te openen. Eens kijken wie er eerder ter plaatse is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in