Hollandse 100: hoe lief zijn Margriet en Pieter!

Kijk ‘m trots foto’s maken.

Pieter Margriet Hollandse 100
© Brunopress

Het was weer een waar Oranje-feestje in Thialf gisteren. Daar werd het schaatsdeel van de Hollandse 100-winterduathlon geschaatst. En daarvoor bonden weer heel wat van Oranjes de ijzers onder.

gezin Bernhard
© Brunopress

De Hollandse 100 is een initiatief van de Stichting Lymph&Co van prins Bernhard Jr., die geld inzamelt voor onderzoek om de behandeling van lymfeklierkanker te verbeteren. De prins heeft deze vorm van kanker zelf gehad.

Pieter Bernhard
© Brunopress

Er werd bijna 350.000 euro ingezameld door tien kilometer te schaatsen en vervolgens 90 kilometer te fietsen. Daarnaast wordt er elk jaar een familie-/groepsestafette gehouden, waarbij er met een team zoveel mogelijk rondjes geschaatst worden binnen een uur.

isabella annette
© Brunopress

Bernhard kwam bij Thialf aan met zijn gezin, prinses Annette, dochter Isabella (20) en zoons Samuel (18) en Benjamin (15). Maar natuurlijk was er meer familie uitgerukt. Zo spotten we prins Floris en prinses Aimée op het ijs…

floris aimee
© Brunopress

…en waren natuurlijk ook trotse ouders Margriet en Pieter erbij. De prinses (80) schaatste zelfs mee met de estafette, onder aanmoediging van een trotse meester Pieter die het niet kon laten heel veel foto’s van zijn stoere vrouw en kinderen te maken.

prinses Margriet
© Brunopress

Zo lief om te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in