Hertogin Meghan blaast haar lifestyle-blog nieuw leven in

Meghan hertogin van Sussex

Gwyneth & GOOP krijgen concurrentie van The Tig 2.0.

Gezien de tsunami aan negatieve publiciteit rond de Sussex'jes zou het wel eens een verstandige zet kunnen zijn: gezellig lifestyle-bloggen over ditjes en datjes voor (welgestelde) fans.

Blog The Tig

En dat is precies wat Meghan, de hertogin van Sussex (41), van plan lijkt te zijn. Ze heeft official 'preliminary approval' om haar website weer live te zetten. The Tig, genoemd naar haar favoriete rode wijn, ging in 2017 op zwart, nog voor haar verloving met prins Harry.

Meghan The Tig
© The Tig

Meghan blogde en Insta'de er drie jaar lang over haar leven. Inspirationele quotes, kiekjes van haar honden, recepten, fashion, dat werk. En wil ze op doorborduren, afgaand op de gegevens van het US Trademark and Patent Office waar ze nu dus de zaken min of meer mee rond heeft.

Meghan als Mona?

Het gaat voortaan over voeding, reizen, fashion, kunst, design, bewust leven en wellness. Ook zou ze 'commentaar op het gebied van persoonlijke relaties' willen gaan leveren, een soort Royal Vraag Het Aan Mona, dus. Dat is dan wel weer spannend, gezien het feit dat ze zelf geen contact meer heeft met haar familie (afgezien van haar moeder Doria) en het grootste deel van haar schoonfamilie.  

The Tig Vs Goop

Qua onderwerpen zit ze aardig in dezelfde thema's als Gwyneth Paltrow, die goed verdient met haar lifestyle-imperium GOOP. Volgens de Mirror kan The Tig deze week al weer live worden gezet. En in het kader van de positiviteit is een succesje Meghan inmiddels wel gegund.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in