Harry en Meghan: ‘Nu hoor je ons verhaal van onze kant’

Meghan Harry Netflix

Volop privékiekjes, Meghan in tranen, een strenge hertogin Kate… deze docu belooft wat.

Een officiële releasedatum is er nog steeds niet (al zoemt het dat het nog in december wordt), maar de documentaire Harry & Meghan van Netflix heeft sinds vandaag wél een teaser. Waarin druk wordt, nou ja, geteaset.

Meghan zwanger Netflix

We zien een hele rits privékiekjes van de Sussex’jes inclusief Meghans baby bump en knusse zoenfoto’s. Maar de stemming slaat op als William en Kate in beeld komen, we Meghan met dikke biggeltranen zien en Harry onheilspellend voice-overt: “Niemand ziet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt.”

De Sussex’jes rekenen op je

Wat je precies moet verwachten van de documentaire? Nou, volop Harry en Meghan, zoveel is al wel duidelijk. Ook in hun meer natuurlijke staat. Al lijkt hun nieuwe leven in de VS zeker niet het zwaartepunt.

Liever doen ze een boekje open over wat ze allemaal is overkomen toen ze nog in royal dienst waren. Harry: “Ik wilde mijn gezin beschermen.”

Meghan Harry Netflix

Wil je dit zien? De Sussexes en hun dikke Netflix-deal (gefluisterd meer dan 100 miljoen dollar waard) rekenen erop, net als op de verkoop van Harry’s memoires trouwens. Die verschijnen in januari.

Maar eerst die docu dus. Meghan trekt zij die twijfelen nog even over de streep. “Als er zoveel op het spel staat, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in