Ex-prinses Tessy zwanger én hertrouwd!

Ex-prinses Tessy zwanger én hertrouwd!

Van Hare Koninklijke Hoogheid naar héél happy.

Het was een ceremonie zonder tronen of tiara's, maar dat maakte de vreugde onder de genodigden en het bruidspaar niet minder.  Tessy Antony de Nassau (35), voorheen prinses van Luxemburg, is gisteren getrouwd met Zwitserse ondernemer Frank Floesse.

Het stel verwacht later dit jaar hun eerste kind samen en heeft al verklapt dat het een zoontje wordt. Eerder deze week liet Tessy weten dat ze het gevoel had 'in een romantische film te zitten, er worden momenten zoveel blije herinneringen gemaakt.'

De bruid droeg een BCBG Max Azria jurk die ook bij andere royals in de kast hangt. 

Tessy heeft twee zonen met prins Louis van Luxemburg, zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Prins Gabriel (15) en prins Noah (13) waren de getuigen van hun moeder. Franks dochter Julia was bruidsmeisje #ModernFamily. Het was een zeer bescheiden huwelijk, vanwege de coronabeperkingen.

Ex-prinses Tessy zwanger én hertrouwd!

Het huwelijk van Tessy en Louis – ze trouwden in 2006 – eindigde in 2017 in een vechtscheiding die vooral moeizaam liep wat betreft de financiële afhandeling. Tessy en Louis zijn privé altijd chic tegen elkaar gebleven en voeren al sinds hun breuk een voorbeeldig co-ouderschap.

Openingsfoto (c) Tessy Antony / Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in