De Sussex'jes: Ripple of Hope Award én controverse

Intussen is er veel kritiek op de eerste beelden van hun Netflix-serie. 

Door Ella Vermeulen
Meghan Harry Ripple of Hope

Prins Harry en Meghan, de hertogin van Sussex, hebben een prijs gekregen. Het gaat om de Ripple of Hope Award van de Robert F. Kennedy stichting 'voor hun inzet voor raciale rechtvaardigheid, mentale gezondheid en andere initiatieven via hun stichting Archewell.'

Eerdere winnaars van de Ripple of Hope zijn Stacey Abrams, Joe Biden, Bono, Hillary Clinton, Bill Clinton, George Clooney, Tim Cook, Dr. Anthony Fauci, Amanda Gorman, Vice President Kamala Harris, Dolores Huerta, Colin Kaepernick, John Lewis, Barack Obama, Nancy Pelosi en Desmond Tutu. De Sussex'jes bevinden zich dus in goed gezelschap.

meghan harry ripple of hope
© Getty Images

Meghan droeg een fraaie witte off the shoulder jurk van Louis Vuitton voor de gelegenheid. De award komt publicitair gezien goed uit, nu de trailer van de Netflix-serie van de Sussex'jes live staat.

Vanaf 8 december is het eerste deel 'Harry & Meghan' te streamen, het tweede deel gaat op 15 december live.

Op de eerste beelden is veel kritiek, omdat er om de toon te zetten beelden zijn gebruikt die niets met het stel te maken hebben, of die zijn geschoten op een legitiem persmoment tijdens een werkbezoek. Er zijn ook beelden gebruikt uit 2011, vijf jaar voor ze elkaar leerden kennen. 

harry meghan trailer bedrog
© Jack Malvern

Zijn het sfeerbeelden of is het stemmingsmakerij? 

We laten het even hierbij. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in