• Royalty

Best dressed: Máxima in Claes Iversen

Best dressed: Máxima in Claes Iversen

De titel gaat deze week naar koningin Máxima die woensdag samen met koning Willem-Alexander in Amsterdam aanwezig was bij de opening van het Holland Festival. En dat zag er feestelijk uit.

Het festival ging in Theater Amsterdam van start met het muziektheaterstuk The Head & The Load van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge. En ons koningspaar was - traditiegetrouw - aanwezig bij de openingsvoorstelling van het festival. 

Goudkleurig broekpak

Onze koningin schitterde in een goudkleurig broekpak van Claes Iversen, een van haar favoriete designers. De outfit is afkomstig uit diens nieuwste couture 2019-collectie waarin goud centraal staat. De collectie draagt de titel 79Au, wat is afgeleid van de benaming van goud in het periodieke systeem.

Jimmy Choo

Máxima was mooi gestyled met bijpassende oorbellen. Haar schoenen zijn van Jimmy Choo en haar clutch is van de Turkse ontwerpster Begüm Khan. Onze koningin zag er prachtig én stijlvol uit, zoals we van haar gewend zijn. 

Best dressed: Máxima in Claes Iversen
Beelden: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in